TIEDOTTEET

JÄSENTIEDOTTEET 2014-2022

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYKSET 2021-

Puheenjohtajan tervehdys tammikuussa 2021 Imatralla

Vuosi on jälleen vaihtunut, edellinen vuosi oli kaikin tavoin poikkeuksellinen ja pakotti ihmiset olemaan paljon omissa oloissaan ja miettimään uudenlaisia tapoja tehdä työtä.

Tänä vuonna yhdistyksemme viettää 60-vuotisjuhliaan Helsingin Temppeliaukion kirkossa 23.9. ja ohjelman suunnittelu on käynnissä.

Teemapäivät ovat 23.-24.9.2021 ainakin suunnitelmien mukaan Helsingissä, Kampin Radisson Blu hotellissa. Ohjelmaa laaditaan vielä korona huomioiden.

Toiveissa on, että tilanne on syksyllä sen verran rauhoittunut, että juhlat, vuosikokous ja teemapäivät pystytään pitämään ihan fyysisesti. Olisi todella mukava nähdä teistä mahdollisimman monen osallistuvan tapahtumiimme.

Nähdään syyskuussa Helsingissä!

Sari Villanen
KiTo ry:n puheenjohtaja

Puheenjohtajan tervehdys tammikuussa 2022 

Räntäsateista päivää täältä Imatralta ja hyvää alkanutta vuotta 2022 teille jokaiselle. Kohta tulee täyteen kaksi vuotta koronapandemiaa. Se on vaatinut jokaiselta meiltä hermoja, jaksamista, sopeutumista ja sietämistä. Välillä tuntuu täysin epätoivoiselta, että eikö tämä koskaan lopu. 

Mutta loppuu se, jossain vaiheessa. Ja paljon voimme vaikuttaa itsekin. Esimerkiksi omaan jaksamiseemme, terveyteemme ja positiiviseen ajatteluun. Onneksi päivät alkavat jo pitenemään ja valoisuus lisääntyy koko ajan.

Tänä vuonna matkataan kohti Oulu:n Sokos Hotel Arina:a, sillä teemapäivät ja vuosikokous pidetään siellä 15. - 16.9.2022. Päivien ohjelmaa rakennetaan vielä, mutta toiveissa on päästä vierailulle Kipaan.

Toivottavasti näemme syyskuussa Oulussa!

Sari Villanen                                                                 KiTo ry:n puheenjohtaja