KITO RY:N VUOSIKOKOUS 2021

Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:n VUOSIKOKOUS 2021 pidettiin torstaina 23.9. Helsingissä, Temppeliaukion kirkon seurakuntasalissa, Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki.

Siltä varalta, jos Kirkkopalvelut (nyk. STEP-opisto) olisi päättänyt perua pandemian vuoksi Helsingin Toimistohenkilöiden Teemapäivät, niin silloin Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:n vuosikokous olisi siirretty pidettäväksi torstaina 23.9.2021 klo 16 alkaen Imatran seurakunnan tiloissa osoitteessa F.O. Virtasenkatu 6, 3. krs, 55100 Imatra.

Hybridikokoukseen oli mahdollista osallistua myös Teamsilla. Jäsenistöä informoitiin 3.9.2021 hybridikokouksen mahdollisuudesta . Kokouskutsu on julkaistu Kirkon töissä lehden numeroissa 1 ja 2/2021 sekä kito.fi sivulla.

Kuluvan syksyn teemapäivien ohjelmaan kuului Temppeliaukion kirkon esittely oppaan johdolla. Moni koulutukseen osallistuja jäikin vuosikokoukseen suoraan opastuksen jälkeen.
Temppeliaukion kirkon seurakuntasaliin saapui 11 jäsentä ja Paula Aaltonen liiton edustajana. Teamsin kautta kokoukseen osallistui 5 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Tuija Niemi-Nikkola Hämeenlinnasta, sihteerinä toimi yhdistyksen sihteeri Marja Lanu. Tiina Aalto-Korpela Mikkelistä ja Ulla Raitala Raahesta toimivat pöytäkirjantarkastajina sekä ääntenlaskijoina.

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräisiä asioita, kuten edellisen vuoden tilinpäätös, toiminnantarkastuskertomus ja toimintakertomus; toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. 

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin toiselle kaudelle Sari Villanen Imatralta. 
                                                      ONNEA SARI!

Yhdistyksen hallituksesta olivat erovuorossa Satu Taitto Hollolasta ja Kirsi Rissanen Kajaanista. He olivat molemmat käytettävissä ja tulivat valituiksi hallitukseen kaudelle 1.1.2022-31.12.2024. Varajäsenten valinta on vuorossa seuraavassa vuosikokouksessa.

Kirkon alat ry:n edustajistoon kaudelle 1.1.2022-31.12.2024 valittiin varsinaisiksi jäseniksi Satu Taitto Hollolasta, Sari Rautiainen-Hämäläinen Helsingistä ja Kirsi Rissanen Kajaanista. Henkilökohtaisiksi varajäseniksi valittiin 
Sadulle; Seija Koivisto Lammilta ja Merja Korpela Lahdesta.
Sarille; Tiina Aalto-Korpela Mikkelistä ja Jenni Kotiranta Kangasalta. 
Kirsille; Marja-Liisa Kaihola Juvalta ja Riitta Niemi Mikkelistä.

Kirkon alat ry:n hallituksessa KiTo ry:tä edustavat varsinaisena jäsenenä yhdistyksen puheenjohtaja ja varajäsenenä sihteeri.
Toiminnantarkastajana jatkaa Merja Heinonen-Kananen Savonlinnasta ja varatoiminnantarkastajana jatkaa Kaija Pitko Hollolasta.

Jäsenaloitteita ei ollut tullut määräaikaan mennessä.

Seuraavat Teemapäivät pidetään 15.-16.9.2022 Oulussa ja vuosikokous on 15.9.2022 Oulussa. Vuoden 2023 Teemapäivät pidetään 21.-22-9-2023 Kuopiossa ja vuosikokous 21.9.2023 Kuopiossa.

Paula Aaltonen kertoi puheenvuorossaan, että KiTo ry:llä on 521 jäsentä (elokuu 2021). Paula kertoi myös perhevapaauudistuksen vaikutuksesta liiton toimintaan ja työelämään. Paula puhui myös palkankorotusten aiheuttamasta kipuilusta kirkon heikkenevän talouden alla. Myös liiton pitkäaikainen lakiwoman, Anna-Maria Numminen mainittiin puheessa. Seuraaja on valittu, mutta ei ole vielä aloittanut tehtävässään. Loistavaa eläkeaikaa Anna-Marialle!

                                                                  Päivitys 5.10.2021 Sari Rautiainen-HämäläinenTeemapäivien yhteydessä vietettiin KiTo ry:n 60-vuotisjuhlaa torstaina 23.9.2021 Temppeliaukion kirkolla; sekä  seurakuntasalissa että kirkkosalissa.

Ohjelmasta vastasi Helsinki Ensamble ja GH Band, johtajanaan Nina Pakkanen. Ohjelmistossa oli Mary did you know (solo David Pérez), Deep river (solo Iitamaria Saarinen); Call him up; In Your arms (solo Hannaleena Roberts); It´s me (solo Iitamaria Saarinen), You are good; Total praise; Saman taivaan alla (solo Satu Rantanen) sekä Ruiskukkaehtoo.

Juhlan juonsi Jenni Kotiranta, joka spiikkasi niin luontevasti kappaleiden välissä kuin olisi kuulunut kuoroon. Juhlaväen toivotti tervetulleeksi yhdistyksen puheenjohtaja Sari Villanen ja puheen piti Kirkon alat ry:n toiminnanjohtaja Paula Aaltonen.