TAPAHTUMAT

VUOSIKOKOUS 2020 pidetään to 24.9.2020 Jyväskylässä.

Käsittelemme kokouksessa sääntömääräisiä asioita. Kutsut on lähetetty jäsenistölle sähköpostilla. Jäsenaloitteet toimitetaan hallitukselle kirjallisesti 30 vrk ennen kokousta (yhdistyksen säännöt §14). 
Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Teams –yhteydellä. Varmistathan osallistumisen etäyhteydellä 17.9.2020 mennessä kitohallitus@evl.fi .

Kokous pidetään Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Alexandrassa. Siltä varalta, jos Kirkkopalvelut päättää perua pandemian vuoksi Jyväskylän Toimistohenkilöiden Teemapäivät, niin silloin Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:n vuosikokous siirretään pidettäväksi torstaina 24.9.2020 klo 16 alkaen Imatran seurakunnan tiloissa osoitteessa F.O. Virtasenkatu 6, 3. krs, 55100 Imatra.

Kokous pidetään Teams -kokouksena siten, että yhdistyksen puheenjohtaja ja mahdolliset paikalle tulleet jäsenet ovat fyysisesti paikalla ja muut kokoukseen osallistujat ovat Teamsin välityksellä osallisina kokouksessa.

Kokoukseen sovelletaan poikkeusolojen säännöstöä HE 45/2020 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi väliaikaisesta poikkeamisesta mm. yhdistyslaista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi.


Ilmoittautumiset kokoukseen tulee tehdä 17.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kitohallitus@gmail.com. Ilmoittautuessa on kerrottava tuleeko fyysisesti paikalle vai osallistuuko Teams -yhteydellä. 
Kokouksen kutsulinkki lähetetään vain kokoukseen ilmoittautuneille siihen sähköpostiosoitteeseen, josta he ovat ilmoittautuneet, jos haluat linkin muuhun osoitteeseen, niin ilmoita sähköpostiosoite.

Kokousaineisto lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse 17.9.2020 jälkeen.yst. Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:n hallitus

TEEMAPÄIVÄT pidetään 24.-25.9.2020
Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Alexandrassa.

Ohjelma alla.
Ilmoittautuminen Teemapäiville Seurakuntaopiston kautta:

https://www.seurakuntaopisto.fi/koulutukset/toimistotyon-monialaistuminen-ja-yhteistyon-lisaantyminen/ 

KiTon iltajuhlaa vietetään Jyväskylän Huoneteatterissa to 24.9.2020.

Tarjolla VEREN HÄÄT -näytelmä klo 19 alkaen Huoneteatterissa, 
osoitteessa Sammonkatu 4, 40100 Jyväskylä.

    Lipun hinta:
    KiTon jäsenelle15 €
    muille 18 €

Lipun hinta sisältää esityksen, narikan ja kasvomaskin.

Ilmoittautumiset 10.9.20 mennessä: kitohallitus@gmail.com

Odotamme Seurakuntaopiston päätöstä Toimistohenkilöstön Teemapäivien toteutumisesta. 

Varmistamme toteutumisen viimeistään 10.9., jolloin sinun tulee maksaa pääsylippusi KirkonToimistohenkilöstö KiTo ry:n tilille: FI77 8000 1200 0749 39. Kiitos!
EI KÄTEISMAKSUA.

Pääsyliput jaetaan to 24.9. aikana koulutuksessa. 
Mikäli osallistut koulutukseen vain perjantaina ja tulet teatteriin, niin kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä mistä noudat lipun.

Mikäli Teemapäivät perutaan, ei Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry järjestä lippuja teatteriesitykseen.