TAPAHTUMAT

Teemapäivät 23.-24.9.2021

Teemapäivät ovat 23.-24.9.2021 ainakin suunnitelmien mukaan Helsingissä, Kampin Radisson Blu hotellissa. Ohjelmaa laaditaan vielä korona huomioiden.

KiTo ry:n 60-vuotisjuhlaa vietetään ja yhdistyksen VUOSIKOKOUS pidetään to 23.9.2021 Helsingissä, Temppeliaukion kirkolla.

Ilmoittautumiset 20.8.2021 mennessä kitohallitus@gmail.com. Ilmoitathan samalla erityisruokavaliosi tarjoilua varten.

Ohjelmasta tiedotetaan kevään aikana.

Tervetuloa! 

KiTo ry:n hallitus

VUOSIKOKOUS 2020 pidettiin to 24.9.2020 Jyväskylässä.

Siltä varalta, jos Kirkkopalvelut olisi päättänyt perua pandemian vuoksi Jyväskylän Toimistohenkilöiden Teemapäivät, niin silloin Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:n vuosikokous olisi siirretty pidettäväksi torstaina 24.9.2020 klo 16 alkaen Imatran seurakunnan tiloissa osoitteessa F.O. Virtasenkatu 6, 3. krs, 55100 Imatra.

Teemapäivät toteutuivat Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Alexandrassa, joten kokous pidettiin hybridikokouksena siten, että yhdistyksen puheenjohtaja ja muut paikalle tulleet jäsenet olivat fyysisesti kokouspaikalla ja muut kokoukseen osallistujat osallistuivat Teamsin välityksellä kokoukseen. 
Kokoukseen sovellettiin poikkeusolojen säännöstöä HE 45/2020 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi väliaikaisesta poikkeamisesta mm. yhdistyslaista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi.

Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:n puheenjohtaja Sari Villanen avasi kokouksen ja toivotti yhdistyksen ensimmäisen hybridikokouksen osallistujat tervetulleiksi. Kokoukseen osallistui yhteensä 16 jäsentä, joista 7 oli läsnä ja 9 etäyhteydellä paikalla.
Kokouksessa oli mukana myös liiton toiminnanjohtaja Paula Aaltonen.
Jäsenaloitteita ei ollut tullut hallitukselle määräaikaan mennessä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Marja Lanu ja sihteeriksi Tuija Niemi-Nikkola. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Jaana Rannanvaara ja Essi Pelto.

Marja Lanu kiitti saamastaan luottamuksesta ja jatkoi kokouksen johtamista. 
Hallituksesta olivat erovuoroissa varsinaiset jäsenet Tuija Niemi-Nikkola Hämeenlinnasta ja Jaana Vuorinen Vaasasta. He ilmoittivat molemmat, etteivät ole käytettävissä.
Heidän tilalleen valittiin Tiina Aalto-Korpela Mikkelistä ja Marja Lanu Helsingistä.
Koska sekä Tiina että Marja ovat olleet hallituksen varajäseninä kaudella 2020-2022, piti kokouksen valita heidän tilalleen kauden loppuun - ajalle 2021-2022 - kaksi varajäsentä; valittiin Seija Koivisto Lammilta sekä Essi Pelto Helsingistä.

Toiminnantarkastajana jatkaa vuonna 2021 Merja Heinonen-Kananen Savonlinnasta ja varatoiminnantarkastajana Kaija Pitko Hollolasta. 
Kokous hyväksyi yhdistyksen taloudenhoitajan ja hallituksen laatimat toimintakertomuksen, talouskatsauksen sekä vuodelle 2021 toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Vuonna 2021 Teemapäivät toteutetaan vuoden 2018 vuosikokouksen päätöksellä 23.-24.9.2021 Helsingissä, jossa vietetään samalla yhdistyksen 60-vuotisjuhlia.
Vuosikokous 2020 päätti, että vuonna 2022 Teemapäivät toteutetaan 15.-16.9.2022 Oulussa. Oulun päivien ajankohtaa siirrettiin tarkoituksella viikkoa aiemmaksi, kun moni muu koulutus on osunut samoihin aikoihin Teemapäivien kanssa.

Muissa asioissa toiminnanjohtaja Paula Aaltonen kertoi liiton tämän hetkisistä kuulumisista ja sopimuksen tilanteesta. Paljon kuumottanut aihe Kiky saa päätöksensä 31.12.2020, jonka jälkeen se ei ole enää voimassa.

Lopuksi Paula Aaltonen ojensi yhdistyksen pitkäaikaiselle sihteerille Tuija Niemi-Nikkolalle liiton rintaneulan ja kunniakirjan tunnustuksena merkittävästä työstä Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:n ja Kirkon alat ry:n toiminnassa. Tuija on toiminut 36 jäsenvuotensa aikana KiTon hallituksessa sekä Kirkon alojen hallituksessa sekä edustajistossa - myös edustajiston puheenjohtajana. Tuija on toiminut työpaikkansa Hämeenlinnan seurakuntayhtymässä eri luottamustehtävissä 15 vuoden ajan. Tuija on toiminut myös liiton aluetoiminnassa ja vaikuttanut lisäksi SVTL:n Työttömyyskassassa sekä Super Työttömyyskassan hallituksen jäsenenä.
Tuija on hoitanut hänelle uskotut luottamustehtävät huolellisesti, pitkäjänteisesti ja menestyksekkäästi.  Kiitos Tuija!
Näihin tunnelmiin oli Marja Lanun helppo päättää kokous.

                                                           Päivitys 11.10.2020 Sari Rautiainen-Hämäläinen

TEEMAPÄIVÄT pidettiin 24.-25.9.2020
Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Alexandrassa.KiTon iltajuhlaa vietettiin Jyväskylän Huoneteatterissa to 24.9.2020.

Teemapäiviltä 14 teatterin ystävää lähti Jyväskylän Huoneteatteriin katsomaan traagista VEREN HÄÄT -näytelmää torstaina 24.9.2020 klo 19 alkaen. Teatteri tarjosi kasvomaskit kaikille teatterivierailleen.
Esitys oli voimakas ja upea flamenco-musiikin ja flamencotanssijoiden elävöittämä rakkaustarina.